Uitverkoop

Beste VsTank fans!
Een aantal van jullie was al opgevallen dat de uitverkochte VsTank modellen maar niet aangevuld werden. Momenteel is ruim 75% van de modellen uitverkocht.
De reden hiervoor is dit: de fabrikant is enkel bereid deze tanks per zeecontainer te verschepen (en niet in kleinere hoeveelheden). Dit is voor ons als bedrijf een beetje teveel van het goede. De VsTank webshop is, in vergelijking met onze andere webshops, niet eentje die een dergelijke investering zou rechtvaardigen.
Daarom kochten we ze in via een ander bedrijf in de EU, maar deze is met de import gestopt, zodat de enige partij bij wie we de tanks kunnen kopen, dus de fabrikant zelf is.
Zolang hun beleid niet verandert, zullen er dus geen nieuwe tanks meer aangeleverd worden
Dat is natuurlijk heel jammer want de tanks hebben in een paar jaar tijd een schare trouwe fans opgebouwd die net als wij zelf er veel plezier aan beleven. We hebben zelf 6 stuks in gebruik die we af en toe tevoorschijn halen met vrienden. Takken van een oude kunstkerstboom in het gras steken, wat stenen, houtblokken, en je hebt de hele avond lol of je nou 10 bent of 80.
De resterende voorraad is uiteraard gewoon te bestellen en hier zit ook gewoon garantie op. Dus: OP=OP!

2 reacties op Uitverkoop

 1. Fievez Kristof 26 juni 2021 om 12:04 #

  Goedemiddag,
  Welke tank (WW2) heeft u momenteel nog op voorraad?

  Op de website zie ik enkel nog de KV2 in winter camo.
  Klopt deze site nog?

  Ik hoor het graag van u,

  • VsTank.nl 26 juni 2021 om 14:47 #

   Alles is uitverkocht. Op termijn komt op deze site een nieuw merk tanks maar pas na de zomer.

Geef een reactie