De slag om het terras kan beginnen!

De strijd om de begonia’s. De aanval op het grasveld. Het kan allemaal: de VsTank Pro tanks hebben een infrarood gevechtssysteem waarmee je op elkaar kunt schieten en zo een echt tankgevecht kunt houden in je huiskamer of achtertuin! Een spannend real-life computerspel dus, met tanks die realistischer zijn dan wat je ooit in deze schaal en prijsklasse hebt gezien. Overtuig jezelf: Over VsTank Pro

 

 • Tweede Wereldoorlog Tanks

  Tweede Wereldoorlog Tanks (15)

  Wil je een Tweede Wereldoorlog RC tank kopen? Zoek niet verder: VsTank heeft de beste en meeste verschillende bestuurbare tanks in schaal 1:24. VsTank heeft maar liefst 18 verschillende WO2-tanks beschikbaar, van de Duitse Tiger 1 tot de Amerikaanse M4A3 Sherman.
  Benieuwd wat deze tanks onderscheidt van de rest? Kijk dan hier: Over VsTank Pro

   

 • Moderne Tanks

  Moderne Tanks (12)

  Wil je een moderne RC tank kopen? Dan zit je hier goed: VsTank heeft de beste bestuurbare tanks in schaal 1:24. VsTank heeft maar liefst 12 verschillende moderne tanks beschikbaar, van de Duitse Leopard tot de Amerikaanse Abrams.
  Benieuwd wat deze tanks onderscheidt van de rest? Kijk dan hier: Over VsTank Pro

   

 • Tank Accessoires

  Tank Accessoires (11)

  Hier vind je accessoires voor je tank, om hem nog gedetailleerder te maken of te voorzien van andere rupsbanden.
 • Batterijen

  Batterijen (6)

  De VsTank Pro serie werkt op 14 Penlites (AA): 6 voor de zender en 8 voor in de tank. Hieronder vind je diverse opties van zowel normale als goede oplaadbare batterijen.